Είμαι 35 ετών και τα τελευταία 12 χρόνια τρέχω μαραθώνιους. Μία οστεοχονδρίτιδα αστραγάλου με είχε αφήσει εκτός αγώνων και μου είχε μειώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής μου. Ο κος Χιώτης, με μία αρθροσκόπηση της ποδοκνημικής με βοήθησε να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου, και μάλιστα στον επόμενο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, να βελτιώσω το ατομικό μου ρεκόρ κατά 15 ολόκληρα λεπτά!

Ειρήνη Μπ.

Είμαι 32 ετών, αγρότης, και από την ηλικία των 25 είχα έντονο πόνο στον αριστερό αστράγαλο, ειδικά κατά την περίοδο των έντονων αγροτικών εργασιών. Κανένας δεν με αναλάμβανε. Ο κος Χιώτης μου έκανε μεταμόσχευση χόνδρου από το γόνατο στον αστράγαλο όπου είχα την νέκρωση και εντός 6 μηνών επέστρεψα στις αγροτικές μου ασχολίες χωρίς κανένα πρόβλημα και κάνοντας εργασίες που είχα ξεχάσει.

Σ.Φ.

Κατόπιν ενός ιδιαίτερου διαστρέμματος στο ποδόσφαιρο, είχα έντονες ενοχλήσεις από τους περονιαίους τένοντες στον αστράγαλο. Για 2 χρόνια είχα εξαντλήσει κάθε φάρμακο και φυσικοθεραπεία, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ο κος Χιώτης κατόπιν τενοντοσκόπησης των τενόντων και καθαρισμό τους από συμφύσεις, με θεράπευσε εντελώς και μπορώ να παίζω και πάλι ποδόσφαιρο.

Α.Κ.